Γλώσσα:

Η ROXX επίσημος προμηθευτής τεχνολογίας για την Eurovision 2024

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής φωτιστικών ROXX ήταν ένας από τους επίσημους προμηθευτές τεχνολογίας για τον διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) από το 1956 και έχει εξελιχθεί σε μια τεχνική επίδειξη παγκόσμιας κλάσης.

Πάνω από 170 μονάδες ROXX CLUSTER S2 πλαισίωσαν τα 340 τετραγωνικά μέτρα οθόνης LED περιμετρικά της σταυροειδούς σκηνής, η οποία ήταν τοποθετημένη στη μέση του κοινού για show 360 μοιρών. Το, για άλλη μια φορά, εντυπωσιακό σκηνικό δημιούργησε ο Florian Wieder, ενώ ο Fredrik Stormby ανέπτυξε το σχεδιασμό φωτισμού και περιεχομένου για το τεράστιο σόου.

 

Η ευελιξία των φωτιστικών λύσεων αποτελούσε βασική προτεραιότητα γιατί επάνω τους θα βασιζόταν ο σχεδιασμός 37 διαφορετικών παραστάσεων. Ως ένα pixel-mappable strobe / wash light, το CLUSTER S2 με την τεράστια κεντρική strobe line υψηλής ισχύος, τέσσερις πρόσθετες λεπτές strobe lines και δύο πάνελ RGB LED μπόρεσε να αποδώσει από εξαιρετικά ισχυρά strobe εφέ έως διακριτικά glamour looks - και επομένως ταίριαξε απόλυτα στις απαιτήσεις της ESC.

Δείτε το ROXX Cluster S2:

https://www.audiovision.gr/ROXX/CLUSTER_BLINDER?product_id=2795

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved