Γλώσσα:

Η Wisycom θα Παρουσιάσει Νέες Λύσεις στη NAB 2024.

Η Wisycom, πρωτοπόρος παγκοσμίως στη σχεδίαση και την κατασκευή προηγμένων τεχνολογικώς RF λύσεων, θα παρουσιάσει αρκετές από τις νεότερες λύσεις Wireless και Distributed Antenna Systems της στην Έκθεση NAB Show 2024 (Περίπτερο C7507). Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται το σύστημα δέκτη πολλαπλών καναλιών MRK16, μαζί με τον bodypack πομπό MTP61 και τον true diversity δέκτη MCR54. Επίσης, η δημοφιλής εταιρεία θα υπογραμμίσει  την υποστήριξη της για RF-over-fiber μέσω των νέων BFL interfaces και της προαιρετικής κάρτας EX3.

“Η ομάδα μηχανικών μας εργάζεται σκληρά για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών ασύρματων λύσεων, οι οποίες καλύπτουν πολλές ανάγκες της Βιομηχανίας μας,” δηλώνει ο Massimo Polo, CEO της Wisycom SRL. “Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε όλα αυτά τα επαναστατικά προϊόντα της Wisycom στους επισκέπτες της NAB.”

Το MRK16 είναι ένα modular σύστημα δέκτη ασύρματου μικροφώνου που μπορεί να διαχειριστεί έως και 16 true diversity κανάλια με ένα μικρών διαστάσεων & συμπαγές πλαίσιο αλουμινίου 19 ιντσών (1RU). Το σύστημα μπορεί να συνδεθεί με άλλα (μέχρι τέσσερα) για τη δημιουργία αλυσίδας (daisy chained up), παρέχοντας 64 κανάλια ήχου σε μόλις 4RU. Επίσης, το MRK16 δέχεται έως και τέσσερις δέκτες MCR54, παρέχοντας antenna distribution, φιλτράρισμα RF και αναλογικό και προηγμένη δρομολόγηση του ήχου. Το ultra-wideband σύστημα δέκτη λειτουργεί από 470 έως 1260 MHz και είναι εξοπλισμένο με 10 αυτοματοποιημένης επιλογής band-pass filters. Η λειτουργία RF-over-fiber του MRK16 επιτρέπει την άψογη λήψη δίχως όρια ως προς την απόσταση ή χωρίς μεγάλη απώλεια σήματος, ενώ το προαιρετικό module οπτικών ινών EX3 και ο πομπός BFLT1 καθιστούν δυνατή την τοποθέτηση κεραιών μίλια μακριά.

Ο multiband bodypack πομπός μικροσκοπικών διαστάσεων MTP61 αποτελεί τη μικρότερη και ελαφρύτερη λύση στην κατηγορία του. Διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος συντονισμού (tuning range) που είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή (470 έως 1260 MHz, ανάλογα με τη χώρα) και έχει ύψος μόλις 66,8mm, πλάτος 47mm και βάρος 94 γραμμάρια. Η σχεδίαση μικρών διαστάσεων του MTP61 είναι ελαφριά και άνετη για μακροχρόνια χρήση σε εφαρμογές που απαιτούν διακριτική τοποθέτηση. Επίσης, λειτουργεί με μία τυπική μπαταρία ιόντων λιθίου 3,7 Volt παρέχοντας αυτονομία δέκα ωρών. Ο συνοδευτικός φορτιστής LBC61 προσφέρει στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, με δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων και διευρυμένες επιλογές φόρτισης.

Το MCR54 είναι ένα true diversity σύστημα δέκτη ασύρματου μικροφώνου τεσσάρων καναλιών με modular ή slot-in configurations, οι οποίες είναι συμβατές με τα περισσότερα παρελκόμενα (accessories) καμερών και μίκτη. Έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και είναι ιδιαίτερα στιβαρό, ενώ διαθέτει bandwidth έως και 790 MHz, σε εύρος 470-1260 MHz. Το multiband front-end filtering επόμενης γενιάς διαθέτει δύο narrowband φίλτρα και ένα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο High-Q φίλτρο. Επίσης, διαθέτει wideband και narrowband DSP-FM λειτουργία (SW selectable), η οποία επιτρέπει την κατά 50% μεγαλύτερη εξοικονόμηση ζώνης (band efficiency) και 3dB επιπλέον ευαισθησία καθώς και μεγαλύτερη ανοσία ως προς τον θόρυβο.

 

Τέλος, τα BFL φορητά RF-over-fiber interfaces, δηλαδή ο δέκτης BFLR1 και ο πομπός BFLT1 αποτελούν μικρών διαστάσεων και εύκολες ως προς το set-up λύσεις, οι οποίες προσφέρουν έναν απολύτως νέο τρόπο στους χρήστες προκειμένου να υποστηρίζουν τις απαιτήσεις RF κάλυψης και διανομής δίχως να ανησυχούν για απώλειες καλωδίου. Επεκτείνοντας τις υπάρχουσες λύσεις RF-over-fiber της Wisycom, τα BFL interfaces διαθέτουν επιλέξιμα φίλτρα, extended dynamic range και long-range Bluetooth 5 programming link.

 

Με διαθέσιμες επιλογές συνδεσιμότητας για ασύρματες IEM/IFB, αλλά και ασύρματου μικροφώνου, ο πομπός BFLT1 μπορεί να συνδεθεί απομακρυσμένα σε μεγάλες αποστάσεις με τον δέκτη BFLR1, ο οποίος μεταφράζει το optical σήμα σε RF.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας ασύρματα συστήματα τεχνολογίας αιχμής της Wisycom μπορείτε να λάβετε από τους εξειδικευμένους Τεχνικούς Πωλήσεων της Audio & Vision, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 210 6919931 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales@audiovision.gr

 

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved